Antet
episcopia sera telefonul copilului copii disparuti

Căminul pentru persoane vârstnice Şişeşti

Misiunea

Furnizarea de servicii sociale pentru persoanelor vârstnice care se află în una din următoarele situaţii: este lipsită de susţinători sau aceştia nu-şi pot îndeplini obligaţiile, nu se pot gospodări singure, necesită supraveghere medicală care nu poate fi asigurată la domiciliu, nu are locuinţă, în vederea asigurării unui mediu cât mai apropiat celui familial, în vederea menţinerii şi dezvoltării autonomiei personale.

Beneficiari

Căminul pentru persoane vârstnice are o capacitate de 24 de locuri.

Serviciile oferite

Condiţii

Centrul pentru persoane vârstnice Şişeşti oferă camere cu trei locuri. Fiecare cameră dispune de un pat cu saltea ortopedică, un dulap cu noptieră pentru fiecare beneficiar şi o baie . Camerele de zi sunt concepute pentru activităţi. Centrul dispune de opt băi dotate corespunzător.

În cadrul centrului funcţionează un club, unde beneficiarii îşi pot petrece timpul liber desfăşurând diferite activităţi: şah, table, cărţi, rummy, vizionarea programelor preferate, lecturarea volumelor din bibliotecă. Centrul pune la dispoziţia beneficiarilor cabinetul medical, o bucătărie dotată corespunzător, o sala de mese ce corespunde cerinţelor igienico-sanitare, o spălătorie, cabinet de kinetoterapie, cabinet psihologic.

Obiective

Contact

Comuna Şişeşti, Mehedinţi
Tel: 0252/384020
Persoana de contact: Răducan Atena