Antet
episcopia Bambini sera telefonul copilului copii disparuti

Compartimentul adopţii si postadopţii

Anunţ întâlnire familii adoptatoare

Data: 27.06.2016

    Compartimentul adoptii si postadoptii din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mehedinti, organizeaza o intalnire de consultari cu adoptatorii/familiile adoptatoare atestati/atestate care nu au fost incluse in etapa de potrivire practica.
    Intalnirea va avea loc la sediul D.G.A.S.P.C. Mehedinti, strada Traian nr. 89, Drobeta Turnu Severin, la data de 8.07.2016, intre orele 14:30-16:00.
    In vederea unei cat mai bune organizari a intalnirii, persoanele interesate sunt rugate sa isi anunte intentia de participare la telefon 0252-324.460 sau prin email la adresa directie@dgaspcmh.ro.
    Viitorii parinti, aflati in aceasta etapa a procedurii de adoptie, au posibilitatea de a discuta aspecte care vizeaza desfasurarea etapei de potrivire teoretica si practica precum si alte aspecte ale procedurii adoptiei.
    Intalnirea este organizata in temeiul prevederilor art. 4 si 6 din Ordinul nr. 617/2012 privind aprobarea unor masuri vizand asigurarea transparentei unor etape administrative derulate in cadrul procedurilor de adoptie si coordonare a interventiei compartimentului adoptii si postadoptii.

DIRECTOR EXECUTIV - Ec. Croitoru Valentin

Coordonator Compartiment adoptii si postadoptii - Insp. superior Pirneci Valentina Simona